YFINN is een netwerkorganisatie en denktank voor en door jonge professionals werkzaam in de financiële sector van Nederland. YFINN is in mei 2014 opgericht en kent al een rijke historie van interessante projecten en evenementen.

YFINN bestaat uit jonge mensen die werkzaam zijn bij banken, verzekeraars, pensioenfondsen en vermogensbeheerders, de overheid, accountancy- en advocatenkantoren. Een YFINN’er is innovatief, visionair, positief, nieuwsgierig, samenwerkingsgericht en jong van geest.

Onze missie

Met elkaar leveren wij een bijdrage aan de versterking en vernieuwing van de financiële sector in Nederland. Daartoe organiseert YFINN thema-activiteiten en ontwikkelt gedachtegoed dat het delen waard is. Bovendien zijn onze activiteiten bedoeld om peers te leren kennen en kennis te delen. Juist omdat wij dag in dag uit bezig zijn met een verscheidenheid aan financiële disciplines, kun je ons beschouwen als de denktank van jong financieel Nederland. Wij zien het als onze taak en uitdaging om actuele thema’s te volgen en vanuit vakkennis te beoordelen. Met als doel vanuit een positief kritisch en maatschappelijk betrokken geluid oplossingen aan te dragen voor de uitdagingen die de financiële sector en de maatschappij kent.


Eighty percent of success is showing up
— Woody Allen

Wat we hebben bereikt?!

Belastingparadijzen, robotisering, leiderschap: allemaal onderwerpen die het nodig hebben, en verdienen, om van meerdere kanten belicht te worden. En dat is precies wat YFINN heeft gedaan. Kijk onder het kopje nieuws voor een aantal verslagen van voorgaande evenementen. En aankondiging van wat er nog aankomt.